Lions Emmaboda  – hos Eriksmåla Ridklubb 1 juli 2024

Första gången vi i Lions Club Emmaboda hade kontakt med Eriksmåla Ridklubb angående en “Funkishäst” var för ett par år sedan. Redan då var vi positiva till att bidra till köpet av en lämplig häst. Tyvärr så lyckades man inte hitta någon bra kandidat vid det tillfället.
I år försökte ridklubben igen och blev än en gång lovade ett bidrag från LC Emmaboda. Och nu lyckades sökandet. De hittade en Norsk Fjordhäst som passar alldeles utmärkt för ändamålet, så då slog de till.
 

Den 1 juli fick LC Emmaboda president Kent Johansson tillfälle att överlämna den symboliska checken på 10 000 kronor till ridklubbens verksamhetsledare Jeanette Kindeland i en liten ceremoni på stallbacken.

  
Efter den lilla ceremonin på stallbacken så var det dags för lite fika i ridklubbens cafeteria.